fbpx

De Fryslân Boppe Tour

De Fryslân Boppe Tour
Van Fryslân Boppe heeft iedereen wel eens gehoord, maar wat betekent het nou ook alweer? Als Friezen zijn we trots op Friesland en met Fryslân Boppe bedoelen we dat er niks boven Friesland gaat. Na een succesvolle Tulpenrit zijn we daarom teruggekeerd in Friesland. Zie hier de foto’s van de dag!

Gastvrij, eenvoudige aanmelding, goed georganiseerd, een mooie en kloppende route met duidelijke navigatie app en een fijne sfeer onder de deelnemers.

Dit was mijn eerste keer met VHC Tours en het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Vriendelijke en duidelijke organisatoren en een enorme diversiteit aan Volvo’s! De route is duidelijk met aandacht uitgezet: door prachtige dorpjes en langs mooie landschappen. Kortom, echt genieten! En om thuis nog eens na te genieten van de waanzinnig mooie foto’s van de auto’s. Tot de volgende keer!!

Door mee te gaan met de roadtrip kom je op plekken waar je anders niet gauw zou komen. En wat is er mooier dan die plekken samen met andere Volvo-rijders te ontdekken!