fbpx

De Limburg Herfstrit

De Limburg Herfstrit

Op 25 september reden we met een mooie groep mensen de Limburg Herfstrit. Het was inmiddels twee jaar geleden dat wij in Limburg waren en toch hebben wij wederom onze verwachtingen en ook die van de deelnemers overtroffen!

De opkomst was hoog (40% hoger), het weer was geweldig (het was net zomer!), de foto’s waren top, de route was weer iets verbeterd en we hebben weer wat verbeteringen door kunnen voeren in de organisatie

Resultaat? Een dag om niet te vergeten! Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus neem vooral een kijkje en geniet van de foto’s

Zin in een roadtrip?

Binnenkort organiseren wij de laatste Volvo Roadtrip voor 2021. Wees erbij want dit keer gaan wij naar het mooie Drenthe. Meer info treft u aan op onze productpagina.

Ronald en Ewoud bedankt weer voor deze mooie rit en de organisatie. Het was wederom weer top geregeld. Mede Volvisten jullie ook bedankt voor de gezellige dag.

Weer thuis van een gezellige dag, goed georganiseerd, genoten van de mooie omgeving, het rijden en de onderlinge saamhorigheid.

Bedankt allen voor deze mooie en zonnige dag, want het weer was perfect! En natuurlijk de prachtige rit. Ronald & Ewoud bedankt voor de goede zorgen, top geregeld!