fbpx

Evenementen

Roadtrips in 2021

Op 6 mei organiseerden we enorm last-minute de Tulpenrit door de Noordoostpolder. In minder dan 4 dagen hadden we alles opgezet en in de eerste twee dagen hiervan waren we al uitverkocht! In totaal verzamelden zo’n 60 mensen en 30 auto’s zich in Emmeloord en hebben we ondanks de regen en de coronamaatregelen met z’n allen een hele leuke dag gehad.

De Tulpenrit motiveerde ons om dit jaar meer evenementen te organiseren. Het duurde daarom niet heel lang voordat De Fryslân Boppe Tour online kwam, deze vond plaats in – u raadt het nooit – Friesland! Dit is Ewoud zijn thuisbasis en hij kent zijn omgeving dan ook als zijn broekzak. Hij heeft een prachtige route uitgezet die we in totaal met 41 auto’s en 71 deelnemers hebben gereden. Volgens verschillende deelnemers behoorde de organisatie van de Fryslân Boppe Tour tot de beste VHC Tours roadtrip ooit! Onderaan de pagina kunt u de reviews van deze en eerdere roadtrips lezen.

Op zoek naar foto’s?

Voel u vrij om door onze galerij te bladeren.

Zorg ervoor dat u niets mist!

Via onze social media posten we onder meer updates met betrekking tot de beschikbaarheid. Volg ons daarom op Instagram & Facebook en blij up-to-date.

Recensies

Limburg roadtrip 2019

Goede organisatie, je kunt zien dat voor alle auto’s goed is gezorgd en dat ze beschikken over meer dan voldoende technisch rijplezier. Onderweg was het uitzicht prachtig, de uitgekozen route was fantastisch. Zeker een aanrader voor iedere Volvo-rijder!

Daan Lamoen

Mosel (2e editie) roadtrip 2018

Dit was de tweede keer dat ik meereed in één van de VHC Tours roadtrips. Ik raad deze organisatie absoluut aan! Het was ontzettend leuk om samen met mede Volvo-enthousiastelingen over schitterende routes te rijden. Alles was netjes en goed door de organisatie geregeld, mijn complimenten!

Kees Verheij

Mosel (1e editie) roadtrip 2018

Op 21 april 2018 reed ik voor het eerst mee met één van de door VHC Tours georganiseerde roadtrips. Dit was een zeer memorabele dag; ontzettend goede organisatie, maar ook zeer leuke mede-deelnemers. Iedereen deelde een liefde voor Volvo, van jong tot oud van lelijk tot knap, het maakt niet uit, samen zijn we een familie. Naast de prachtig uitgestippelde route leer je elkaar ook steeds beter kennen, zowel onderweg als tijdens de pauzes. Ook als er zich technische problemen voordoen zie je dat iedereen bereid is om elkaar te helpen. Ik kijk met enorm veel plezier terug naar deze dag en ik kijk uit naar de volgende roadtrip!

Barry van de Voorde

Rheinland roadtrip 2017

Op 9 september 2017 organiseerde VHC Tours een roadtrip voor Volvo-enthousiastelingen. We zijn gestart op het drielandenpunt in Vaals, hier kregen we instructies over het verloop van de dag. Het beloofde een prachtige dag – en dat was het! De route was, ondanks dat ‘ie een beetje lang was, ontzettend mooi. We hebben de route niet helemaal af kunnen rijden, maar dit heeft de pret zeker weten niet gedrukt. Samen met de groep deelden we onze passie (zelfs de Polizei kwam gezellig even langs voor een praatje). De week erop ontvingen we foto’s van deze geweldige dag. Het was de eerste officiële door VHC Tours georganiseerde roadtrip en ik moet eerlijk zeggen dat die beter was dan ik had verwacht. Ik wens VHC Tours ontzettend veel succes met het opbouwen van de onderneming en tot de volgende keer!

Patrick van Looij