fbpx

Over ons

Hoe is het allemaal begonnen?

Als ICT specialist heb ik altijd een passie gehad voor auto’s, fotografie en videografie. Daarnaast hou ik er ook enorm van om op prachtige roadtrips te gaan. Ik dacht daarom dat het een goed idee was om mijn passies en hobby te gaan combineren. In 2017 heb ik daarom voor enkele vrienden een Volvo try-out roadtrip georganiseerd. Dit was een groot succes! Hieruit is VHC Tours ontstaan.

In het begin deed ik alles zelf, maar op een gegeven moment kwam ik erachter dat fotografie, videografie, event-management en het bouwen en onderhouden van de website te veel was om alleen te doen. Ik heb daarom de hulp van verschillende professionals ingeschakeld om VHC Tours verder te laten groeien.

Op dit moment zijn we een team van 6 mensen en zijn we enthousiast om meer evenementen te blijven organiseren!

Wat bieden we?

Bent u op zoek naar avontuurlijke Volvo Roadtrips, vriendelijke mensen die uw passie voor Volvo, twisty wegen en prachtige omgevingen delen? En wilt u hoge kwaliteit fotografie en videografie?

Sluit u bij ons aan!

En hoe zit het met VHC Customs?

VHC Customs is onderdeel van VHC Tours en focust zich op Volvo tuning producten.

Still not sure?

De aanbevelingen en reviews spreken voor zichzelf. Neem ook een kijkje in onze gallerij. Hier kunt u foto’s vinden van evenementen die reeds hebben plaatsgevonden. Op onze homepage vindt u after-movies.

Geniet van ons video- en fotomateriaal. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten tijdens een van onze events!