fbpx

VHC Customs

Wat is VHC Customs?

VHC Customs is onderdeel van VHC Tours en focust zich op Volvo tuning producten. Als Volvo liefhebbers willen wij onze passie met zoveel mogelijk mensen delen en mensen inspireren om het beste uit hun Volvo te halen. Om die reden hebben wij bijvoorbeeld in samenwerking met Cobra Suspension custom made verlagingsveren ontwikkeld voor de Volvo V60 D5/D6 Plug-in Hybrid. Ook werken we samen met verschillende OEM Volvo onderdelenleveranciers, waardoor de kans groot is dat we voor u een goede deal kunnen vinden. Wij zijn actief bezig om ons aanbod te vergroten om zoveel mogelijk Volvo’s van tuning producten te kunnen voorzien.

Welke tuning producten kunt u van ons verwachten?

Zoals hierboven geschreven zijn wij actief bezig om ons assortiment zo groot mogelijk te maken. Op dit moment werken we daarom samen met Cobra Suspension, Maxton Design en andere partners zodat wij u de beste Volvo (tuning) producten tegen de juiste prijs kunnen aanbieden.

The Volvo Journey

Hierboven zijn mijn Volvo V60 D6 Plug-In Hybrid en Volvo V60 Polestar te zien. Ik heb veel aan mijn auto’s gedaan om ze in deze staat te brengen en heb alles op onze Instagram en Facebook bijgehouden. Bent u benieuwd wat ik allemaal al gedaan heb en wat ik nog meer van plan ben? Kijk gauw op onze pagina en volg ons.