fbpx

Volvo V60 Hybrid verlagingsveren

Nog 3 setjes op voorraad!

In December 2020 verkochten wij onze eerste Volvo V60 Plug-in Hybrid verlagingsveren en sinds April 2021 zijn we al door 75% van onze voorraad heen! De voorraad zal nadien NIET worden aangevuld. Dus: op = op!
Twijfelt u erover om een setje aan te schaffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we staan namelijk voor u klaar om u te adviseren. U wilt deze exclusieve kans niet mislopen!

Over de veren

Wilt u uw Volvo V60 D5 of D6 Plug-in Hybrid (PIH) verlagen en daarmee de wegligging verbeteren? Tot voor kort was dit niet mogelijk, omdat er nog geen verlagingsveren voor dit type Volvo op de markt waren, maar daar is nu verandering in gekomen!

Samen met Cobra Suspension, hebben wij custom-made verlagingsveren ontwikkeld voor de Volvo V60 Plug-in Hybrid (model 2011 – 2018). Deze veren verlagen uw auto met 30 mm en houden rekening met de zwaardere achterste aslast als gevolg van de hybride-accu. De veren zijn zo ontworpen dat ze de juiste balans bieden tussen comfort en sportiviteit, wat resulteert in een aangename en dynamische rijbeleving.

Karakteristieken van de verlagingsveren:
• Comfortabele en dynamische rijeigenschappen die geschikt zijn voor alledaags gebruik
• Een verlaagd zwaartepunt waardoor de auto sportiever aanvoelt
• Een mysterieuzere en agressievere uitstraling van de auto (verbeterde looks)
• Uniek ontwikkelde verlagingsveren zonder compromissen op veiligheid
• Het originele karakter van de auto blijft behouden
• Precies getunede veerstijfheid

Kwaliteit, prestaties en veiligheid waren onze top-prioriteiten toen wij op zoek waren naar een ontwikkelingspartner. Wij zijn blij om te kunnen mededelen dat wij deze samenwerking hebben gevonden in ons unieke partnership met Cobra Suspension. Zij hebben namelijk meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van sportophangingen voor zowel raceauto’s als passagiersauto’s.

Interesse?

Wij bieden u deze unieke set aan voor €395,-
Stuur een mailtje en u ontvangt binnen enkele dagen een set veren in huis!
Wees snel, 22 tevreden klanten in binnen- en buitenland gingen u voor.

Mailen kan naar:
info@vanhamerenconsulting.com
Of stuur ons een bericht via Instagram (zie onder)

Foto’s?

Hieronder enkele foto’s van onze Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid met de Cobra verlagingsveren