fbpx

Volvo verlagingsveren

Welke verlagingsveren bieden wij allemaal aan?

Op onze VHC Customs pagina heeft u kunnen lezen dat wij ons inzetten voor Volvo tuning producten, zodat u het meeste uit uw Volvo kunt halen. Sinds februari 2021 zijn wij daarom officieel partner van Cobra Suspension. Met trots kunnen wij u daarom verlagingsveren aanbieden voor bijna alle Volvo’s!

In onze shop kunt u de veren voor uw Volvo met uw specifieke motortype terugvinden. Staat die er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waarom verlagingsveren van Cobra Suspension?

Cobra Suspension is één van de meest toonaangevende fabrikanten van sportvering in Europa, gevestigd in De Meern, Utrecht. Cobra Suspension heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van sportophangingen voor zowel racewagens als personenauto’s. Zij ontwikkelen voortdurend nieuwe producten zoals verlagingsveren, coilovers en andere chassiscomponenten. Het momenteel beschikbare assortiment omvat meer dan 5000 producten voor klassieke auto’s, gloednieuwe auto’s en alles daar tussenin.

Naast diverse rally-, GT- en toerwagenraceseries zijn zij ook als leverancier van veringscomponenten betrokken geweest bij de Formule 1, Le Mans, Dakar, WRC en andere raceseries. Zij bieden hun klanten de beste ophangingstechnologie die er is. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van dergelijke disciplines en zijn onderworpen aan de strenge kwaliteitscontroles die door klanten worden geëist. Deze ervaring en kennis worden vertaald naar straat- en circuittoepassingen, zodat u niet alleen sneller bent op het circuit, maar zodat u ook qua veiligheid op Cobra Suspension kunt vertrouwen.

De productie wordt gerealiseerd met behulp van de beste machines in de branche. Alle veren worden in De Meern, Utrecht, door eigen (Cobra Suspension) engineers ontwikkeld. Zij streven naar een up-to-date productassortiment dat voldoet aan de laatste wensen en eisen. Met één van de grootste catalogi in de branche laten zij zien dat zij gepassioneerd zijn over de producten die zij produceren. De fabriek is continu in ontwikkeling om aan de laatste standaarden te voldoen.

Wat kunt u van de verlagingsveren verwachten?

Karakteristieken van de verlagingsveren:
• Comfortabele en dynamische rijeigenschappen die geschikt zijn voor alledaags gebruik
• Een verlaagd zwaartepunt waardoor de auto sportiever aanvoelt
• Een mysterieuzere en agressievere uitstraling van de auto (verbeterde looks)
• Uniek ontwikkelde verlagingsveren zonder compromissen op veiligheid
• Het originele karakter van de auto blijft behouden
• Precies getunede veerstijfheid